Onze experts en partners

VeiligheidNL

 

VeiligheidNL zet zich in om het leven van iedereen in Nederland veilig(er) te maken. Het kenniscentrum doet dit al ruim 35 jaar door veilig gedrag in een veilige omgeving te stimuleren. Dit doen ze onder meer op het gebied van Kinderveiligheid.

 

Consumentbond

 

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk, die samen met consumenten werkt aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Onder meer door onderzoek en producttesten. Ook artikelen voor baby’s en kinderen houden ze tegen het licht.

 

Nederlands Centrum voor Jeugdgezondheid (NCJ)

 

Het NCJ is preventie-expert en dé bondgenoot voor diegene die wil bijdragen aan de gezondheid van kinderen. Professionals, (aanstaande) ouders en verzorgers en kinderen en jongeren zelf kunnen hier terecht. Met als doel om problemen in een kinderleven of gezin te voorkomen.

 

Expertisegroep Wiegendood

 

De Expertisegroep Wiegendood van de Nederlands Vereniging Kindergeneeskunde bestaat onder meer uit kinderartsen die zich hebben toegelegd op een brede studie van wiegendood. Ook zijn andere partijen betrokken die een rol spelen bij de preventie van wiegendood.

Onze experts

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info